FIND YOUR ENERGY
FEEL HAPPY
BE YOU…

innergy

Energie en geluk?
Neem ze zelf in handen.

En wees de best mogelijke versie van jezelf!

Energiek en gelukkig zijn, is een resultaat van heel veel verschillende elementen:

  • de manier waarop je denkt
  • hoe je omgaat met gevoelens
  • hoe goed je zorgt voor je lichaam via beweging, gezonde voeding en ademhaling
  • of je bezig bent met iets wat echt belangrijk voor je is
  • hoe je omgaat met je omgeving, familie, vrienden, collega’s

Inner-Gy (de, v)

1. Inner

Vanuit jezelf

2. Gy, Chi

Chinese benaming voor levensenergie

Er zelf voor zorgen dat je je gelukkig voelt, vol goesting, levenslust en energie. Je energie en geluk zelf bepalen en regelen.

Al deze elementen zijn verbonden met elkaar en beïnvloeden elkaar in alle richtingen. Onze hersenen en ons lichaam staan in constante verbinding met elkaar en interageren vaak zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Een negatieve gedachte zal zich zo ook in je lichaam laten voelen, bijvoorbeeld onder de vorm van maagpijn. Omgekeerd zal wat je met je lichaam doet ook een invloed hebben op je denken, op het functioneren van je hersenen. Als je glimlacht zal je automatisch positief gaan denken. Een andere manier van ademen kan het creatieve deel van je hersenen stimuleren. Interessant, niet?

Het mooie is nu dat je al deze elementen zelf kan sturen en beïnvloeden en zo dus zelf voor je energie en geluk kan zorgen!

De keuze is dus aan jou!

InnerGy helpt je inzicht te krijgen in de dynamiek tussen al deze elementen. De aanpak is gebaseerd op recente inzichten uit het neurocognitivisme en de neurowetenschappen. Er wordt dan ook vaak gewerkt met technieken waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de hersenen optimaal beïnvloeden zoals visualisatie, mindfulness, ademhalingstechnieken, oproepen van interne hulpbronnen, bewegingen, ruimtelijke voorstelling,… Dit alles opdat jij de best mogelijke versie van jezelf kan zijn.