Praktisch – Innergy

Praktisch

In de cursus Breathe2Energize leer je de Buteyko methode waardoor je ademhaling zal verbeteren.

Je krijgt verschillende ademhalingsoefeningen aangeleerd, waarmee je zelf thuis aan de slag gaat. Zo zijn er hele rustige oefeningen, waarbij ontspanning een belangrijke rol speelt, maar ook heel actieve, pittige oefeningen. In functie van je situatie, persoonlijkheid en klachten worden deze op jou afgestemd. De oefeningen zijn op zich niet moeilijk. Wel vragen ze wat doorzettingsvermoegen bij de start en hulp van de coach wanneer je vast loopt of iets wat moeilijk wordt.

Om resultaat te boeken met de cursus, oefen je best 1u per dag, verspreid over verschillende momenten van minimum 10’. Wanneer je ademhaling terug op een gezond niveau zit, kan je stoppen met de oefeningen.

Je krijgt alle materialen die je nodig hebt om de cursus te volgen: een stopwatch en een handboek met uitleg en oefeningen.

Je kan de cursus Breathe2Energize volgen in groep of individueel.

De groepscursus bestaat uit 4 momenten van telkens 2u. Daarnaast kan je gedurende 3 maanden bij mij terecht met vragen per telefoon of via mail.

Er zijn momenteel geen groepscursussen gepland.

De individuele begeleiding bestaat uit 2 sessies van 2u en 2 opvolgsessies van 1u. Gedurende 3 maanden kan je ook bij mij terecht via mail of telefoon met vragen of wanneer je bij iets hulp nodig hebt.

Locatie: InnerGy, Driesstraat 31, 1861 Wolvertem

Kostprijs: 450 €

Schrijf je hier in:

Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoon*
Uw adres*
Maak uw keuze*
Bericht*