top of page

ABOUT
ME

Kirsten van den Eynde InnerGy

Passionate about helping YOU SHINE!

Ik help jou graag stralen en in je kracht staan, vol energie en drive. En daarvoor is er maar 1 manier: YOUR WAY. Want dat is het hem nu juist. Jij bent anders dan anderen en dus heb je je eigen pad en je eigen manier te vinden. Een manier die bij je past, op jouw tempo, die rekening houdt met wie je bent en wat je belangrijk vindt. En daar help ik je graag bij. Ik doe dat door goed te luisteren naar je vraag, door jou te inspireren en opties te bieden, door je in connectie te brengen met jezelf zodat je jouw weg kan volgen. 

 

Verder geloof ik in een holistische aanpak, van breed kijken, van kijken naar het geheel. Een energieprobleem is zelden alleen fysiek of alleen emotioneel, of mentaal. Vaak is het een samenspel van verschillende factoren. Dat samenspel bloot leggen, op zoek gaan naar de echte oorzaak van problemen en bekijken hoe je deze stap voor stap kan aanpakken op jouw manier, daar help ik graag bij.

Mijn loopbaan

 •  Master in wiskunde en actuariële wetenschappen

 • 17 jaar bank- en verzekeringssector, waarvan 10 jaar als leidinggevende en 4 jaar als hoofd van Talent Management

 • 10 jaar zelfstandig trainer en coach rond leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en energie

 • 4 jaar erkend loopbaancentrum voor VDAB, in 2022 Qfor Platinum label voor loopbaancoaching. Dit is het hoogste niveau van het kwaliteitslabel. 

Mijn struggles

Op mijn 26ste kreeg ik van de ene dag op de andere ernstige hoofdpijn. Na het werk kon ik enkel nog uitgeput in de zetel vallen. Werken met barstende hoofdpijn is super vermoeiend. Gedurende 5 jaar liep ik van de ene specialist naar de andere, onderging allerlei onderzoeken, zelfs een super pijnlijke neusoperatie. Niets hielp en niemand kon me helpen. Tot ik een kinesist ontmoette die me beloofde dat door het volgen van een specifiek dieet mijn hoofdpijn zou verbeteren. En wonder boven wonder, was hij na 7 dagen volledig verdwenen.

Dat wakkerde mijn interesse aan in voeding als medicijn. Maar ik kon het vrije strenge dieet moeilijk perfect volhouden. Tussen mijn 30ste en 40ste was ik eigenlijk permanent moe, had last van allerlei vage andere klachten waar niemand echt raad mee wist: ernstige tenniselleboog, evenwichtsproblemen, knie ontsteking, opgeblazen gevoel, pijnlijke darmkrampen, nog steeds regelmatig hoofdpijn. Ik werkte hard en zorgde te weinig voor mezelf. Tot ik op mijn 40ste op een bepaald moment volledig leeg was, uitgeblust, doodop. Ik vreesde één of andere zware, ernstige ziekte. Maar niets was minder waar. Volgens de dokter was er met mij niets aan de hand.

Kirsten van den Eynde InnerGy

Ik wilde absoluut mijn energie terug, me terug goed voelen in mijn vel. Ik was de jaren ervoor al enorm geïnteresseerd in alles wat met energie te maken had, maar die interesse werd nu een noodzaak. Ik moest en zou mezelf erboven helpen. En dat heb ik ook gedaan. Ik paste mijn voeding en leefstijl aan en was verbaasd over de effecten. Zo kon ik wonder boven wonder aan de slag blijven. Ik volgde cursussen in binnen en buitenland omtrent heel veel verschillende aspecten van energie. Ik paste toe en probeerde uit. Ik leerde met vallen en opstaan hoe ik mijn energie beter kon leren managen, hoe ik beter voor mezelf kon zorgen en me terug goed kon voelen in mijn vel. Het betekende ook een aantal drastische job keuzes maken en leren hoe ik meer mezelf kon zijn. Hoe ik mijn talenten beter kon inzetten in mijn job. Hoe ik terug enthousiast en vol drive, gelukkig kon zijn. 

Energie is echt een systeem met vele facetten. Mijn missie vandaag is mensen helpen en inspireren om energiek door het leven te gaan. 

OOK DIT BEN IK

Mama van 2 kids waar ik super fier op ben! Het is mijn grootste vreugde om hen te zien evolueren naar 2 heel verschillende (ze konden niet meer tegenovergesteld zijn) jongvolwassenen en daar een steentje te mogen toe bijdragen. 

 

Al meer dan 20 jaar gelukkig samen met een knappe man :-)  

Gek op KLEUR. 

Hoogsensitief en lang gedacht dat enkel mijn dochter dat was en dat ze dat zeker niet van mij had geërfd. Lol. 

Door mijn vader vroeger "Ons legume" genoemd, omdat ik altijd vond dat we meer groenten moesten eten en kloeg wanneer het een oervlaamse schotel zonder groentjes was (Stoofvlees met frietjes bijvoorbeeld). Er komen dus bij mij vandaag heel veel groenten op tafel. Wat dacht je?

Graag een nieuw recept uitproberen. Het mag ook al eens echt tijd vragen...als ik tijd heb. 

 

Foodie. Verzot op lekker eten dus. Logisch. 

Beste vriend van Macan, mijn trouwe viervoeter, die de beste coach is om me aan te zetten tot bewegen. 

Mijn opleidingen

​Ik hou van leren en vind het belangrijk om mezelf als professional steeds verder te ontwikkelen, omdat ook ik het beste van mezelf wil geven om jou te helpen. Hieronder een greep uit de belangrijkste opleidingen die ik volgde:

 • Executive Masterclass in Human Resource Management  - Vlerick Leuven Gent management School - 2012

 • Root certified coach level 1 - The Coaching square - 2013

 • Certification Team Management Profile - TMSDI London - 2014

 • Certification DISC personality analysis - DISC Factor Nederland - 2014

 • Grow certified coach level 2 - 2015

 • Practitioner of Generative Coaching - NLP School London - Stephen Gilligan & Robert Dilts - 2016

 • Happiness coach - Heart for happiness Rotterdam - 2016

 • Stress- en burnout coaching - Yourcoach - 2016

 • The energy blueprint - Ari Whitten - 2017

 • Buteyko Breathing coach - Buteyko Academy Nederland - 2017

 • Kijken naar burn-out en energieverlies - Luk Dewulf - 2018

 • The Linden Boundaries Model - Anné Linden, leading lady NLP, founder New York training institute - 2018

 • Ericksoniaanse hypnose: basic + advanced, Anné Linden, leading lady NLP, founder New York training institute - 2019

 • Geweldloze communicatie - Blablabla - 2020 

 • Orthomoleculair therapeut en medische basiskennis - KPNI België i.s.m. Natura Foundation - 2023

bottom of page